NIEUWSBERICHTEN


Verhuizing RATOS

1 december 2017

Een positieve ontwikkeling binnen RATOS: wegens groei is onze huidige huisvesting te klein geworden en verhuist RATOS naar een ander adres.

Ons nieuwe adres is:

 

RATOS V.O.F.

De Kreek 10

4906 BB OOSTERHOUT


Oosterhout - Gezondheidscentrum op winkelcentrum Zuiderhout geopend

nieuwsbericht 27 november 2017

Vandaag was de opening van Ons lijf op Winkelcentrum Zuiderhout. RATOS voerde de afgelopen periode op deze locatie diverse bouwkundige werkzaamheden uit

Lees hier meer over dit project

 


Makita 10,8 V CXT

nieuwsbericht 20 november 2017

In de nieuwe 10,8 V CXT productlijn komen een aantal zaken samen die de andere Makita's ook goed voor elkaar hebben. Zo is de staafaccu vervangen door de succesvolle Makita schuifaccu. Mét laadindicator. De nieuwe lader is voorzien van luchtkoeling waardoor de oplaadtijden korter zijn. En de accu's hebben meer tankinhoud gekregen: 2,0 Ah. Of 4,0 Ah voor die machines die meer stroom vragen, zoals de boorhamer of decoupeerzaag. Ook naar kracht is gekeken. Zo creëert de toepassing van borstelloze motoren nieuwe mogelijkheden. Velen hebben zich inmiddels verbaasd over hun indrukwekkende prestaties. En last but not least, ook de vormgeving is sterk verbeterd. Deze compacte, professionele machines ogen als een 14,4 V of 18 V machine alleen dan een paar maatjes kleiner.

RATOS testte de nieuwe Makita XT 10,8 V CXT productlijn, de ervaringen zijn te zien en te lezen via diverse kanalen, bijvoorbeeld via de website van Makita:

http://www.makitacxt.nl/testimonials.html


 

SUIKERZAKJE

nieuwsbericht 21 september 2017

Suikerzakjes van Van Oordt. Vroeger had ieder café, restaurant, hotel of wat dan ook een suikerzakje met zijn eigen afbeelding. Gigantische ruilbeurzen zijn er georganiseerd om verzamelaars aan dat nog ene missende suikerzakje te helpen.

De fabriek van Van Oordt stond ooit aan de Voorhaven (Delfshaven), op de plek van dit woonblok. RATOS monteerde een gevelreclame met de afbeelding van zo'n suikerzakje aan de gevel van dit blok.

 

 


EASTWOODSTOCK bij BOCK

nieuwsbericht 1 september 2017

Als "vrienden van BOCK" sponsort RATOS deze editie van het jaarlijks terugkerende Eastwoodstock festival. Dit jaar zal de eat plaatsvinden op 24 September 2017.

http://stichtingbock.com/eastwoodstock-festival/


Klokkenberg - Breda

De werkzaamheden aan de rijksmonumentale voormalige stokerswoning behorende bij sanatoriumcomplex De Klokkenberg in Breda zijn afgerond.

De buitenschil is gerestaureerd en de binnenzijde van de woning compleet gerenoveerd naar de huidige maatstaven, met behoud van de authentieke details.

De monumentenwacht heeft na de oplevering een prachtige score van 99% afgegeven (uiteraard hebben we die 1% in orde gemaakt), met als opmerking dat "de ziel in het gebouw is gebleven"

 

 


Breda- lunchroom Canella geopend

nieuwbericht 8 mei 2017

Breda heeft er een nieuwe lunchroom bij op 't Sas in Breda: RATOS hielp deze nieuwe lunchroom te restylen.

https://www.canella-breda.nl/


 

RATOS Sponsor Parkfeest

nieuwsbericht 31 maart 2017

Ratos is dit jaar troste sponsor van het Parkfeest: ook dit jaar heeft het Parkfeest weer een geweldige line-up, met artiesten zoals Nielson, Kraantje Pappie, Jet Rebel, Toontje Lager, en vele anderen: kom op  16, 17 & 18 juni ook genieten in het prachtige stadspark in Oosterhout.

Meer info en kaarten via https://www.parkfeest.nl/


Recent opgeleverd:

nieuwsbericht 1 maart 2017

Rossum: badkamer en toilet

 


Carnaval 2017

nieuwsbericht februari 2017

Omdat we het (Oosterhoutse) carnavals een warm hart toe dragen, is RATOS toegetreden tot het gilde der gulnarren

Gedurende de carnaval zijn wij gesloten

Wij wensen iedereen een fijn carnavalsfeest toe!


Lekkageherstel dakgoot

nieuwsbericht 1 februari 2017

Lekkende zinken dakgoot? Deze hoeft vaak niet vervangen te worden. RATOS kan de lekkage verhelpen door de goot in te werken met een EPDM gootbekleding. Levensduur EPDM 30 tot 50 jaar.

 


Recent opgeleverd

Werkzaamheden aan VvE Hooghout 22-32b

Het appartementencomplex uit de jaren '50  behoefde enig onderhoud aan de daken en schoorstenen

Lees hier meer over dit project


 

2017

nieuwsbericht 1 januari 2017

RATOS wenst u een gezond en gelukkig 2017

 


Werkzaamheden Breda gestart

nieuwsbericht 5 december 2016

De werkzaamheden aan het dak en schoorstenen bij de VvE Hooghout 22-32b zijn gestart


Lidmaatschap Bouwend Nederland

nieuwsbericht 1 december 2016

Ratos heeft zich aangesloten bij Bouwend Nederland


Rechtsvormwijziging

nieuwsbericht 30 september 2016

De positieve ontwikkelingen binnen RATOS, hebben ons doen besluiten een rechtsvormwijziging door te voeren: van eenmanszaak naar VOF

nieuw KvK-nummer: 66955750

nieuw BTW-nummer :  NL856768819B01

Bankrekening, adres, telefoonnummer(s) en emailadressen zijn ongewijzigd gebleven.


ALLES tegelen

nieuwsbericht 11 september 2016

In de ALLES tegelen, die deze week is uitgekomen, is een kort interview te lezen met RATOS

Klik op het plaatje, om het artikel te lezen:


Aanbrengen het E-board-systeem op buitengevel 

nieuwsbericht augustus 2016

Een mooi systeem bestaande uit op elkaar afgestemde producten:  hoogperformante isolatieplaten, steenstrips, pluggen, mortellijm en toebehoren.  De E-Board isolatie is een speciaal ontwikkelde EPS HR. Deze heeft een lage lambdawaarde van λ = 0,031 W/mK. Dankzij de unieke samenstelling zijn de malgevormde E-Board isolatieplaten 100% waterdicht en toch dampdoorlatend. Doordat er als afwerking steenstrips op de isolatie worden aangebracht is dat lichter dan volledig steens metselwerk dus constructief minder ingrijpend  (geen latij nodig).

Het resultaat: de woning wordt energiezuiniger én zit in een gloednieuw bakstenen jasje .

Meer informatie over dit systeem: http://www.vandersandengroup.nl/eboard/nl-nl , of neem contact op met RATOS wij kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden: info@ratos.nl

 

 

 

Recent opgeleverd: Herstel na lekkage

nieuwsbericht 13 juni 2016

Na een lekkage van het wasmachine op de zolderverdieping was het plafond op de daaronder liggende verdieping vlekkerig en lelijk geworden. Het oppervlak is eerst geďsoleerd (om te voorkomen dat de vlekken weer door de nieuwe verflaag heenslaat) en daarna opnieuw geschilderd.


Keralit Gevelbekleding

nieuwsbericht 20-05-2016

De transformatie van deze buitengevel duurde slechts 2 dagen, en is dankzij de toepassing van het Keralit-systeem zéér onderhoudsarm!. Wát een metamorfose!

Klik hier voor meer informatie over Keralit®


Renovatie badkamer

nieuwsbericht 12-05-2016

Vervangen complete badkamerafwerking, inclusief een 10 jarige garantie op waterdichtheid.

Lees meer over dit project


 

Herstel na lekkage aan het plafond

nieuwsbericht 10-05-2016

Een lelijke plek op het plafond: gevolg van een lekkage op de verdieping erboven, waar de oorzaak van inmiddels opgelost is. Wát een doorn in het oog en veel mensen zien er tegen op om hier zelf aan te beginnen: ook hiervoor kan RATOS worden ingeschakeld.

Op deze afbeeldingen is het herstel duidelijk stap voor stap zichtbaar, met een mooi eindresultaat:


KERALIT

nieuwsbericht 22-04-2016

Keralit® is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.

 Daarnaast wordt Keralit® gevelbekleding geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en is het onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken Keralit® gevelbekleding uitermate geschikt voor toepassing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

Meer informatie over Keralit kunt u vinden op de website van Keralit: http://www.keralit.nl/ of neem contact op met RATOS, wij kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden: info@ratos.nl


LENTE

nieuwsbericht 21-03-2016

Heerlijk, de lente is begonnen: geen betere tijd dan eens na te denken over een nieuw behangetje, bijvoorbeeld dit vrolijke, frisse PiP-studio behang: ook dát kan Ratos leveren en desgewenst aanbrengen. Meer weten: neem gerust vrijblijvend contact met ons op.


Open dag Bock in de Blikken

nieuwsbericht 11-03-2016

De Bockers en Ratos zijn nu nog hard aan het werk, zodat op zondag 20 maart alles netjes is voor de open dag. Tussen 12:00 en 17:00 uur is iedereen die geďnteresseerd is van welkom om een kijkje te komen nemen.

Lees meer over dit project


nieuwsbericht: 15-02-2015

Recent opgeleverd:

Plaatsen van 24 stuks zonnepanelen in Heukelum.

Lees meer over dit project

 

 


LinkedIN

nieuwsbericht 10-02-2016

RATOS is tegenwoordig ook te vinden op LinkedIN: Volgt u ons ook?


2016

nieuwsbericht: 01-01-2015

Ratos wenst u een gelukkig en gezond 2016 toe


Vernieuwing Ratos- Website en Social Media

nieuwsbericht: 31-12-2015

Zoals u kunt zien, wordt er druk gewerkt aan de Ratos-website: hierdoor kan het zijn dat nog niet alles werkt en eruitziet, zoals u van ons gewend bent: onze excuses hiervoor.

Tegelijkertijd met de vernieuwing van de website, is Ratos sinds vandaag ook te volgen op social media.

Op twitter kunt u ons volgen via @RATOSnl. Op facebook zijn we te vinden op de facebookpagina www.facebook.com/ratos.nl/